Åbent man-fredag: 06.00-17.30​

Åbent lørdag: 06.00-15.00

Åbent søndag 07.00-12.00

​✔ ​ Stolt håndværk siden 1923

​✔ ​ Egne opskrifter sikrer fantastisk smag

​ Kendte for vores marcipanprint

​Kagemand og kagekone som lille, stor eller hel plade

​Hos Harlev Bageri i Harlev J i Aarhus nær Skanderborg kan vi tilbyde en kagemand eller kagekone som lille, stor eller hel plade. Vi kan lave jeres kagemand eller kagekone med print og tekst, hvis I ønsker det. Vi er beliggende ved Herningmotorvejen - på vej til og fra Aarhus ved frakørsel 21 (Harlev).

Bestil kagemand som wienerbrød, brunsviger og hindbærsnitte

​Vi laver kagemænd som wienerbrød, brunsviger og hindbærsnitte. Det er særligt populært med en brunsviger-kagemand. Vi kan lave forskellige former for tekst eller print på kagemanden. Det kan være et billede eller en tekst, hvor der står tillykke og/eller barnets navn. 

Vi laver også gerne kagemænd til voksne. Desuden kan vi lave festkager, lagkager og logokager.

​Vi lægger altid vægt på detaljerne, da vi ved, at det har stor betydning til børnefødselsdagen. Vi lægger også vægt på kvalitet og godt håndværk. Derfor laver vi kagemænd og kagekoner helt fra bunden og naturligvis med vores egen opskrift.

Vi laver jeres kage, sådan som I ønsker den. Vi har lige haft 90-års jubilæum som familiebageri, og derfor har vi mange års erfaring med kager, til blandt andet børnefødselsdage.

Hvad koster en kagemand hos bageren? Kontakt os

​Du er velkommen til at komme forbi, for at få en pris på en kagemand eller kagekone. Måske har vi tilbud på kagemand. Vi åbner kl. 06.00 - dog kl. 07.00 på søndage, men du kan også ringe til os på telefon 86 94 15 77, for at bestille din kagemand eller snakke om dine ønsker. Du kan endvidere sende en e-mail til os på harlevbageri@mail.dk.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, eller kontakte os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller lignende.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 54 anmeldelser på Google

Ring os op​

​Send os en mail

Om bageriet

Harlev Bageri ApS

CVR: 26877792

Åbningstider

​Man-Fredag 06.00-17.30

Lørdag 06.00-15.00

Søndag 07.00-12.00