Åbent man-fredag: 06.00-17.30​

Åbent lørdag: 06.00-15.00

Åbent søndag 07.00-12.00

​✔ ​ Stolt håndværk siden 1923

​✔ ​ Egne opskrifter sikrer fantastisk smag

​ Kendte for vores marcipanprint

Kage med billede i form af marcipanbilleder

Hos Harlev Bageri har vi specialiseret os i at udforme kage med billede – også kaldet kageprint. Der er, med andre ord, tale om et spiseligt billede på kagen. Du kan komme med præcis det foto eller den tegning, som du ønsker på din kage. Vores bageri er beliggende i Harlev – meget tæt på både Skanderborg og Aarhus, hvorfra vi også har mange kunder.

Vi laver alle vores kager helt fra bunden

Vi laver alt fra bunden – også vores kager. Det betyder, at vi ikke sælger bake-off. Enhver kage med billede bliver lavet på vores egen opskrift, som bliver tilsat lidt ekstra håndværk. Derfor kan du altid være bekendt at servere kage med marcipanbilleder fra vores bageri – eller give dem som gave til en, du holder af.

Vi er altså et kvalitetsbevidst bageri, og vi har en lang række specialer. Vi er især kendt for vores logokager samt andre kager med marcipanbilleder. Vi laver naturligvis også andre former for kager, herunder traditionelle bryllupskager, festkager eller en kagemand.

Køb en kage med marcipanbilleder til din fest

Kage med print er blevet meget populært til bl.a. jubilæer, receptioner, dåbsfester og fødselsdage. Vi laver kage med billede af alle typer kager – her bliver billede på kage lavet i marcipan og frugtfarve. Så hvis du står og skal holde en fest, kan du trygt tage fat i os – så laver vi den perfekte kage med marcipanbilleder til anledningen, og selvfølgelig til en god pris.

Kig forbi eller ring for at bestille kage med billede

Du er altid velkommen til at komme forbi vores bageri for at høre mere om mulighederne for en kage med billede. Du kan også blot kontakte os, hvis du er interesseret i, hvordan vi laver vores marcipanbilleder.

Ring til os i dag på telefon 86 94 15 77 eller send os og en e-mail på harlevbageri@mail.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

OBS: Vi er beliggende ved Herningmotorvejen - på vej til og fra Aarhus ved frakørsel 21 (Harlev).

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, eller kontakte os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller lignende.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 54 anmeldelser på Google

Ring os op​

​Send os en mail

Om bageriet

Harlev Bageri ApS

CVR: 26877792

Åbningstider

​Man-Fredag 06.00-17.30

Lørdag 06.00-15.00

Søndag 07.00-12.00